Vi söker kommunikatör

Är du sugen på att jobba extra? Har du ett brinnande intresse för fotboll, media och kommunikation? Titta då hit!

IFK Värnamo söker nu en kommunikatör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga i media-gruppen svara för kommunikationsflödet på IFK Värnamos medier med fokus på IFK Värnamos herrlag.

Arbetet innebär bland annat att arbeta med reportage inför och efter herrlagets matcher i Superettan samt Folksam U21. Vi ser också att du är med i arbetet för att utveckla IFK Värnamos WebbTV där du gör filmreportage och klipper höjdpunkter från IFK Värnamos matcher i Superettan. Omfattningen av arbetet är cirka 10 timmar / vecka under aktiv fotbollssäsong.

Som person är du kommunikativ, flexibel och samarbetsvillig. Du klarar att vara lugn även i stressade situationer och har inga problem att stå framför en kamera för att intervjua människor.

Kunskaper
Du har goda kunskaper av bild- och videobearbetningsprogram samtidigt som du har ett öga för design och för att skapa en professionell inramning. Du är även mottaglig för att ta åt dig kunskaper och ett intresse av att lära dig nya applikationer som utvecklar IFK Värnamos kommunikation.

Skicka in din ansökan till Samuel Karlsson via mail: Samuel.Karlsson@ifkvarnamo.se

För frågor:
Samuel Karlsson
Samuel.Karlsson@ifkvarnamo.se
Tele: 073 – 84 76 746

       
IFK VÄRNAMO