Välkommen Victor!

19 år gamla Victor Christiansson har skrivit på ett kontrakt med IFK Värnamo som sträcker sig över säsongen 2019.

Victor med BK Näset (numera BK Höllviken) som moderklubb flyttade som 14 åring till Malmö FF. Han har under gymnasiet varit en del av Malmös akademi och har den gångna säsongen spelat i klubbens U19/U21-lag samtidigt som han från och till har fått känna på träning med a-laget.

Victor Christiansson
Ålder: 19 år
Position: Innermittfältare
Senaste klubbadress: Malmö FF
Moderklubb: BK Näset

 

Sportchef Tomas Lundqvist:
”Victor är en kreativ innermittfältare som i oerhört tuff konkurrens inte fått plats i Malmös A-lag. Det har alltid funnit en god dialog mellan oss och Malmö och det känns väldigt bra att vi har lyckats knyta till oss Victor på ett kontrakt över 2 år. Han har blivit väldigt lovordad från sån väl tidigare tränare som Sportchef Daniel Andersson i Malmö FF.

Med sin talang och enorma träningsvilja har vi en stor tro på att han ska få en fortsatt god utveckling hos oss. Vi ser Victor som en spelare som står på tillväxt samtidigt som jag vet att han kommer ge allt för att ta en plats direkt i startelvan.”

Victor Christiansson:
”Känns väldigt spännande att komma hit. IFK Värnamo är en klubb som är beredd på att satsa på ungdomar samtidigt som det finns en ambition att ta fortsatta kliv i Superettan. Det inspirerar mig.

2018 kommer bli ett spännande år som jag verkligen ser framemot. Jag kommer ge allt för att ta en plats i laget och ser först och främst framemot att tillsammans med klubben prestera bra resultat i Svenska Cupen.”

       
IFK VÄRNAMO