Välkommen Max!

IFK Värnamo och Max Olsson är överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018 med möjlighet till förlängning ytterligare 1 år.

18 år gamla Max Olsson lämnade moderklubben Tomelilla IF som 12-åring för spel i Malmö FF och deras fotbollsakademi. Totalt blev det 6 år i Malmö FF och nu väntar det nya utmaningar för forwarden i IFK Värnamo.

Max har även representerat Svenska Landslaget och har gjort 9st matcher för U17-landslaget.

Max Olsson
Ålder: 18 år
Moderklubb: Tomelilla IF
Position: Forward

Max Olsson:
”Det här känns verkligen kanon. IFK Värnamo är känt för att satsa på unga spelare och har gjort det med framgång. Det ska bli kul att få jobba med Roar och de andra i ledning som jag känner ett stort förtroende för. Jag känner att detta är helt rätt för min utveckling och ser verkligen framemot 2018.”

Sportchef Tomas Lundqvist:
”Max Olsson har en gedigen bakgrund från Malmö FFs akademi. Precis som tidigare Malmö-förvärv så är Max en välutbildad spelare och en bra kille vid sidan av planen. Vi har haft honom på prov i ett par omgångar och han har kommit in mer och mer i vårt spel. En boxspelare med stort målsinne.

I och med signeringen av Max så börjar truppen bli komplett men samtidigt så vi håller dörren öppen för eventuella spelare som kan tillföra spets till truppen.”


       
IFK VÄRNAMO