Truppen inför matchen idag

Men först ett litet snack med coach Järdler och vad han har för tankar inför dagens match.

Kommer vi att få jubla ihop med PC och grabbarna idag?– Tjenare CJ, lite sent inpå men vad har du för tankar inför matchen om några timmar?

– Hej Nico, det är ungt, jag vet ju att du har annat o sköta också.
Vi går in i en tuff period med 4 matcher på 12 dagar och första matchen är imorgon mot Varberg.
Ett Varberg som två år i rad kommit 5:a och säkerligen vill vara med där uppe i år igen. Varberg är svårspelade med sin starka organisation, sin trygghet i att försvara lågt och sin fysiska styrka.
De kommer säkerligen att både vilja komma bakom oss på kanterna för att slå inlägg, få till inkast/hörnor eller frispark samt att vilja kontra på oss med sina snabba yttermittfältare. De har duktiga yttrar i Söderberg och Boyake som har bra fart och är bra på att driva boll.
Vi behöver vara modiga och snabba med bollen, använda fart och spelvändningar och försöka hota deras organisation så att det uppstår hål i deras lag.
Framförallt vill vi även denna match visa upp en fartfylld och intensiv fotboll för vår publik, vara jobbiga att möta och lita på varandra i alla delar av planen för då är vi svåra att möta.
– Såg deras match mot Norrby förra veckan och kan bara instämma med det du säger, dom har ett mycket bra försvarsspel, hur ser truppen ut idag då?
– Jag har tagit ut dessa killar idag,
Målvakter: Pilip, Tobbe
Backar: Lundgren, Felix, Viktor, Johan, Tyler, Freddy, Dahlström
Mittfältare: Simon, Liridon, Oscar, Gutu, Albin, Otto, Petar
Forwards: Melvin, PC, Ellis
– Tusen tack bäste CJ och lycka till ikväll
– Tack själv Nico, vi ses på Vallen

Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis

       
IFK VÄRNAMO