Tennissiffror för Herrarna

6-1 blev resultatet i träningsmatchen i lördags borta mot duktiga Norrby IF efter 3-0 i halvtid.
Vi var med i matchen de första 27 minuterna och vi hade bra kontroll på händelserna. Varsin jättechans till mål skapades också för båda lagen, i övrigt var det tätt och stängt i båda försvaren.
I minut 27 kom vändningen, ett inkast in i vårt straffområde, nedtagning på bröstet av anfallaren och en vändning på en ett-öring sen pang, ett stenhårt skott i ansiktshöjd på vår målvakt. Han hinner inte få upp händerna riktigt utan stöter bollen i ribban och in, målskytt Ezequiel Montagna
Bara tre minuter senare kom också 2-0, en boll som såg ut att rulla ut men som Norrbys anfallare inte gav sig på utan fick in den snett inåt bakåt till en fristående Robin Strömberg som bara kunde raka in bollen. Varför trodde inte vi på den bollen?
8 minuter senare ännu en enkel boll, ett inspel mellan vår backlinje och målvakt och där dyker Ezequiel Montagna upp igen och enkelt lobbar bollen i mål.

I minut 52 väcktes lågan hos oss när Kevin Simola placerade in bollen snyggt bakom Norrbys målvakt, vi fick kontakt, nu var vi på G igen. Men den glädjen grusades 2 minuter senare när Robin Strömberg med sitt andra mål dödade matchen. Att 5-1 och 6-1 också föll är inget att säga om, vi hade för längesen kastat in handduken i denna match, tyvärr.
Det kommer alltid dippar under ett år, vi hade vår i lördags mot Norrby, jag hoppas att vi snabbt glömmer den matchen och hittar tillbaka till vårt spel igen.
Jag vill på intet sätt förringa Norrbys seger, tvärtom, de är riktigt bra i år, men vi skall inte förlora med 6-1 mot dem.
Tränare Thern var nöjd med 27 minuter av matchen och mindre nöjd med 63 minuter.

Fakta:
1-0 minut 27 Ezequiel Montagna
2-0 minut 29 Robin Strömberg
3-0 minut 37 Ezequiel Montagna
3-1 minut 52 Kevin Simola
4-1 minut 54 Robin Strömberg
5-1 minut 62 Abdo Saidi
6-1 minut 83 Oke Akpoveta

Vill du se matchen så går det bra på vår Facebook-sida

Kommande match skulle spelats på lördag mot Utsikten, tyvärr har de lämnat återbud då de inte får ihop ett slagkraftigt lag. Istället så blir det en A-match på söndag mot IS Halmia, den matchen var planerad som en U21-match från början.

Så fotbollsvänner, välkomna till Ljusseveka KG på söndag 13:00

Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis

       
IFK VÄRNAMO