Tack Issam!

1_NIC0752

IFK Värnamo och IF Elfsborg har kommit överens om en övergång av Issam Jebali. Övergången innebär att Issam omedelbart lämnar Värnamo för Allsvenskt spel i Elfsborg. Föreningen vill rikta ett stort tack till Issam för allt han har gjort i klubben och önska honom all lycka i sin framtida fotbollskarriär.

Issam Jebali anslöt till IFK Värnamo inför säsongen 2015 och totalt hann det bli 41 matcher i den vitblåa tröjan. 24 år gamla Jebali vars kontrakt med IFK Värnamo sträckte sig över 2016 har under hela våren haft flertalet klubbar som visat intresse av honom och det står alltså nu klart att det är Elfsborg som blir hans nya klubbadress.

Kaj Larsson om övergången
Issam har visat stort intresse av att ta nästa kliv i sin spelarkarriär vilket vi har varit lyhörda för. Vi vet vår plats i näringskedjan och har som ambition att utveckla spelare för större utmaningar. Samtidigt som man känner en sorg över att förlora en otroligt duktig fotbollsspelare så är det en stor stolthet att släppa Issam Jebali till nya utmaningar i Allsvenskan och vi önskar honom all lycka i Elfsborg.”

       
IFK VÄRNAMO