Lyckat miniläger för herrarna

Uppvärmning för Tobbe och Pillip inför matchen mot KB Köpenhamn

Uppvärmning för Tobbe och Pilip inför matchen mot KB Köpenhamn

Det var ett mycket bra miniläger för herrarna i Danmark i helgen. Två matcher spelades under lördagen, först var det A-laget och ett par timmar senare var det Tipselit 2 som mötte KB Köpenhamn. IFK Värnamo gick segrande ur båda matcherna.

Jag var tyvärr inte på plats men detta lilla referat fick jag till mig på sms.
1-0 gjorde Ryan Finley på straff efter att ha blivit fälld själv, detta i minut 55, endast 5 fick senare fick Köpenhamnarna också en straff, den satte dom otagbart i mål.
I minut 76 avgjorde Elvis Dani matchen med att göra 2-1, detta efter ett mycket bra inspel av Victor Nilsson.

Taktiksnack innan matchstart

Taktiksnack innan matchstart

Christian Järdler kommenterade matchen såhär:
Jag är mycket nöjd med mycket idag. Vi springer massor och tar djupledslöpningar likväl som maxlöpningar hem för att försvara. Vi gör ett väldigt stort jobb för varandra och gör det tillsammans hela vägen in. Offensivt har vi stor variation och bra passningsspel. Vi involverar fler spelare och har längre anfall än senast. Metodiken i uppspelen har vi tagit ytterligare ett steg och relationerna i våra rörelser är också bättre synkade. Det var mycket roligt att se att vi tagit stora kliv framåt sen förra matchen.

Anfall är bästa försvar

Anfall är bästa försvar

Imorgon får killarna ledigt sen drar träningarna igång igen på tisdag och på fredag är det träningsmatch igen, denna gång hemma på Ljusseveka.
Skövde kommer på besök och jag hoppas på välfyllda läktare (om det hade funnits sådana).

Vid pennan:
Nico Eremidis
Bakom mobilkameran:
Magnus Olsson

       
IFK VÄRNAMO