Lycka till Jonathan!

jonathanDet står nu klart att Jonathan Rasheed kommer lämna IFK Värnamo för spel i BK Häcken kommande säsong.

Jonathan kom till IFK Värnamo från Folló FK inför säsongen 2016. Han har under året stått samtliga matcher för IFK Värnamo i Superettan och totalt höll han nollan i hela 10 matcher. Ett strålande facit.

Sportchef Tomas Lundqvist:
”Vi hade gärna sett Jonathan fortsätta i IFK Värnamo han har en fantastisk säsong bakom sig där han har stått för idel gedigna insatser och varit en pådrivare både på plan och utanför.

Vi tycker det är tråkigt att Jonathan lämnar Värnamo samtidigt förstår vi honom och önskar han all lycka framöver”.

Jonathan Rasheed:
”Först och främst vill jag tacka IFK Värnamo-familjen. Från ett fantastiskt lag till tränare och stött-apparater och sist men minst supportrarna som har stöttat oss i vårt och tort och alltid varit otroligt lojala mot oss hela säsongen.

Jag har känt mig som en del av IFK-familjen från första dagen och det inte vanligt att man hittar sådant i en fotbollsklubb. Jag är otroligt glad att vi kunde avsluta som vi gjorde där vi efter en fantastiskt vår tillslut kunde säkra kontraktet. Jag är otroligt stolt över hela gruppen och det vi har åstadkommit i år.

Jag önskar IFK Värnamo all lycka i framtiden och hoppas att jag kanske någon gång senare kan komma tillbaka och spela för Värnamo igen.”

       
IFK VÄRNAMO