Liljedahl Group fortsatt huvudsponsor

Liljedahl Group fortsätter som huvudsponsor till IFK Värnamo och utökar sitt engagemang i föreningen där bland annat en cup för regionens yngsta fotbollsspelare står i fokus.

Liljedahl Groups ökade engagemang möjliggör att föreningen nu kan initiera en turnering för regionens yngsta fotbollsspelare. Lördagen den 8 april kommer IFK Värnamo genomföra Liljedahl Mini-Cup för första gången i klubbens historia.

Cupen vänder sig under 2017 till pojkar och flickor i åldrarna 7-9 år där barnen under en heldag i Värnamo Sporthall kommer att få spela massvis utav roliga matcher som kommer att dömas av föreningens A-lagsspelare från såväl herr- som damlaget.

Kaj Larsson, ordförande IFK Värnamo:
”Liljedahl Group har under flertalet år varit en viktig pusselbit för såväl IFK Värnamos bredd som elitverksamhet och det känns otroligt glädjande att de vill fortsätta vara en viktig del i vår utveckling.

Det har under flertalet år diskuterats i föreningen om att starta upp en cup för de yngsta barnen något som nu äntligen ska bli verklighet. Vi har en tydlig ambition om att detta ska bli en återkommande glädjens dag för våra absolut yngsta fotbollsspelare i regionen”.

Ladda ner pdf med info om cupen: Liljedal_minicup_inbjudan
Anmälan för lag görs på http://www.cupmate.nu/cup/ifk-varnamo-liljedal-minicup

       
IFK VÄRNAMO