Järlder inför ÖIS

Om bara några timmar går bussen mot västkusten och Göteborg, laget ska under kvällen tar sig an Örgryte på Gamla Ullevi.

Järdlers tankar inför kvällens match: 
” Idag möter vi ett ÖIS som varit lite upp och ner. De har drabbats av en del utvisningar och spelat 4 matcher med 10 spelare.  Men det är ett bra lag med mycket rutin i Björk, Elmander, Atashkade etc.

De har gjort mycket mål senaste två åren och är starka i sitt offensiva spel. För oss gäller det att hitta tillbaka till den intensiteten och hastigheten som vi tappat lite de senaste omgångarna. Vi är trygga i vårt sätt att spela men mycket matcher av olika karaktär på kort tid har fått oss lite ur rytmen.

Vi åker till Göteborg idag väl förberedda och fullt medvetna om hur hög nivå vi kan hålla om vi alla tillsammans är 100% aktiva i både huvud och kropp. Nyckeln blir att vi håller ett högt bolltempo, spelar på spelare som är i rörelse och är noggranna i passningsspelet samtidigt som vi behöver va kompakta och ha rätt form och organisation i vårt försvarsspel. ”

Truppen
MV: Tobias Andersson, Pilip Vaitsiakhovich
Backlinje: Viktor Nilsson, Fredrik Lundgren, Felix W. Andersson, Tyler Lissette, Freddy Winsth
Mittfält: Oscar Johansson, Simon Nilsson, Archford Gutu, Albin Seger, Liridon Silka, Petar Petrovic, Otto Eriksson, Gentrit Citaku
Forwards: Pär Cederqvist, Ellis Cullum, Melvin Frithzell

       
IFK VÄRNAMO