Inför Ljungkille

Äntligen hemmapremiär! Och vi är stärkta efter poängen borta mot svåra Trelleborg, lägg därtill en makalöst grön, jämn och bra Finnvedsvallen. Vädrets makter och personalen på vallen har gjort underverk med planen, jag tror aldrig att den varit bättre eller grönare vid denna tid på året. Plussa det med en fin ny läktare och ett nytt däck vid Värnaboden. Plussa på med att metrologerna förutspår bra väder och 15 plusgrader.
Det är med andra ord upplagt för en härlig matchupplevelse på söndag.
Vallen2
LSK har i år förstärkt sin trupp med några riktigt intressanta namn och gjort en bra försäsong med bra resultat i Svenska Cupen.
LSK:s stjärna Ken Sema har lämnat klubben för Östersunds FK.
LSK får avvara backen Mattias Pedersen som i matchen mot Örgryte fick syna det röda kortet och är således avstängd. I den matchen delades det för övrigt ut 10 gula kort och 1 rött, hmm en aning stökigt kanske?

I IFK-lägret ser allt bra ut, killarna har tränat på fullt och på gräs hela veckan. Det finns inga skador eller sjukdomar att rapportera om, tränarduon har med andra ord tillgång till hela truppen och det skall bli spännande o se vilka som får förtroendet att starta på söndag. Det brukar alltid bli jämna och spännande matcher mot Ljungskile, båda lagen tog en poäng i premiären och är fulla av självförtroende. Jag hoppas på en bra och välspelad match på söndag och massor av publik på läktarna.

Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis

       
IFK VÄRNAMO