Inför IFK Värnamo – Trelleborgs FF

Då har vi kommet till datumet alla väntat på, nu kör vi igång matchandet för 2017
Det blir spännande detta med massor av nya ansikten i truppen, lika många nya som de som valt att lämna oss.
Första matchen är mot svårspelade Trelleborgs FF hemma på Ljusseveka KG klockan 13:00 imorgon lördag.
Inför den matchen passade jag på att ta mig ett litet snack med Head Coach Christian “CJ” Järdler, en mycket stressad coach vid detta tillfälle.

120161230_110021

Christian har lite o fundera på inför matchen imorgon

– Hej “CJ”, är allt under kontroll inför morgondagen?
Hej Nico, absolut, har hyfsat mycket att göra just nu så det får bli en kort intervju denna gång
– Inga problem, jag ser att du har 50 kartonger med kläder som skall ut till killarna så jag förstår. Så vad har du att säga om matchen imorgon?
Det ska bli spännande att se hur långt vi har kommit i vår utveckling som lag och grupp. Vi har arbetat hårt under snart 3 veckor och spelarna har varit intresserade och lojala mot de nya metoder och principer vi arbetar med. Vi är precis i början av det arbetet vi startat för att skapa ett snabbare, mer tempoväxlande och hårdare arbetande IFK Värnamo.
Det finns redan en kultur här av att arbeta hårt tillsammans men det är viktigt att vi förstärker den för att Värnamosupportrarna ska kunna identifiera sig med oss och komma till Finnvedsvallen.
Låter mycket spännande “CJ”, jag hoppas att det kommer mycket folk och tittar imorgon också, det är nog många som är nyfikna. Hur lär läget i truppen då?
– Läget i truppen är att Johan Andersson-sjuk, Archford Gutu-Inte i Värnamo än, Adebayo Ademilua-Inte i Värnamo än, Otto Eriksson-Rehab efter operation. I övrigt är alla andra tillgängliga. Vilka som ingår i truppen tar jag ut efter dagens träning.
Aha, spännande, behöver du hjälp med kartongerna?
Ja tack gärna!
Leeeennaaaa! (jag hinner inte)

Vid pennan och bakom kameran:
Nico Eremidis

 

 

       
IFK VÄRNAMO