Inför Dalkurd

aa
Imorgon lördag väntar den sista matchen i Superettan innan våra herrar tar ett kortare sommaruppehåll. Motståndet står nykomlingen från Borlänge, Dalkurd.

Av de tre nykomlingarna i Superettan från Division 1: Örgryte, Trelleborg och Dalkurd så är det just morgondagens motståndare som hitintills har varit starkast. Med 26 poäng inspelade placerar sig laget på en 4:e plats i tabellen med bara 3 poäng upp till serieledande Halmstad BK.

Laget var en av de större snackisarna inför årets Superettan då man tidigt i våras fick klart med 2 miljardärer som klev i klubben med pengar och kort därefter gjorde man klart med 2 namnstarka nyförvärv i Dusan Djurdic och Tom Söderberg. I laget återfinns även tidigare IFK-spelaren Ahmed Awad.

Ahmed var med i mötet lagen i mellan för 3 år sedan. IFK Värnamo och Dalkurd gjorde nämligen upp om vem som skulle få erhålla platsen i Superettan till säsongen 2014. Då befann han sig dock i den vitblåa dräkten och var med att besegra Dalkurd hemma på Finnvedsvallen med 5-1.

Inför morgondagens möte saknar IFK Värnamo kapten Martin Claesson som är avstängd efter 3 gula kort. Vidare så är fortfarande Dido Hussein och Björn Åkesson på skadelistan.

Missa inte att ta en god VN-burgare i VN-tältet innan morgondagens match. Tältet öppnar kl. 15.00, matchstart därefter 16.00.

Vi ses på Finnvedsvallen!

       
IFK VÄRNAMO