BLI EN DEL AV VÅR GEMENSKAP

 

I de Småländska skogarna återfinns de vitblåa IFK Värnamo.
En hundraåring med visionen att vara en del av Svensk Elitfotboll på så väl dam som herrsidan
med en trupp som till minst 50 % består av spelare från de egna ledet och närregionen.

Som partner till IFK Värnamo är ni en del av den gemenskap som arbetar med att utveckla en elitverksamhet som möjliggör att våra ungdomar kan elitsatsa på hemmaplan. Dessutom stödjer ni en ungdomsverksamhet på närmare 500 barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år som alla utbildas under ledorden; Glädje, Gemenskap, Mångfald, Engagemang och Empati.

Förutom att vara en del i att utveckla en förening i frammarsch så finns det en rad möjligheter att skapa värden för er och ert företag. Vårt främsta syfte är att skapa mervärde för våra sponsorer och att vara en plattform till att skapa affärsrelationer med varandra i en sportslig miljö. Förutom att exponera ert varumärke mot en mångmiljon publik så arbetar IFK Värnamo aktivt med ett nätverk som ger er möjlighet att stärka era befintliga affärsrelationer och skapa nya kontakter.

IFK Värnamos nätverkspartners samlas för luncher ca 1 gång i månaden under aktiv säsong och 2017 fortsatte den positiva utvecklingen för gemenskapen. I snitt 80 personer samlades över en lunch på Tre Liljor för att umgås och lyssna på intressanta föreläsare från Idrottsvärlden. Lägg till matchmingel vid samtliga 15 hemmamatcher i Superettan så får ni en utmärkt miljö för att stärka relationer och skapa nya kontakter.

Se mer om IFK Värnamos verksamhet och de möjligheter vi erbjuder er som företagare i marknadsbroschyren nedan. Vi kommer med glädje ut till er för att än mer utförligt berätta om vår verksamhet och tillsammans hitta ett samarbete som skapar värde för bägge parter.

MARKNADSBROSCHYR

Ladda ner här vår Partnerbroshyr 2019-20

SENASTE NYHETER

IFK VÄRNAMO